Matine žurka u Parku skulptura: Dj Savo Božović na Letu u Muzeju 1Foto: Promo

Leto u MuzeJU 2023. nastavlja se novom matine žurkom u Parku skulptura. Muzej Jugoslavije vas poziva da se pridružite sjajnom provodu u četvrtak, 27. jula od 17 časova, ovaj put uz DJ-a Savu Božovića.

DJ Savo Božović beogradskoj publici je poznat kao veliki ljubitelj kvalitetne soulful muzike, a pažnju je privukao svojim autentičnim žurkama na kojima može da se čuje svaki muzički žanr – od soula, fanka i repa, pa do ex-Yu disko bisera. Savo će vas ovog četvrtka sprovesti kroz muzičko eks-Ju krstarenje koje će upotpuniti ambijent Muzeja i našeg Parka skulptura.

Organizatori iz muzeja poručuju da se kao i na prethodnim matine žurkama, očekuje sjajno druženje i đuskanje – Ulaz je slobodan. Vidimo se!

Inače, već šest godina uspešno se realizuje program Leto u MuzeYU sa idejom da se kroz različite događaje afirmiše Muzej Jugoslavije kao mesto za druženje i zabavu. Od pokretanja programa, održano je na desetine koncerata i nastupa umetnika među kojima su kustosi Muzeja prepoznali odjeke jugoslovenskog nasleđa. Takođe, baštineći tradiciju jugoslovenske omladinske kulture Muzej nastoji da podrži kako mlade umetnike tako i one koji su ostavili dubok trag na jugoslovenskoj sceni, ali i da svojim programima omogući predstavljanje regionalne scene beogradskoj publici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari