Milan Topalović Topalko – Od Zvezda Granda, preko zagrljaja Tome Nikolića do „internet vođe opozicije“

Ostavite komentar


  1. Ništa mu ružno nije rekao,no čudno je dotični odreagovao što baš i ne dolikuje jednom prredsedniku,baš nizak nivo ponašanja ,čudno!

  2. Stvarno bi bilo smesno da nije zalosno.Topalku niko nije kriv sto nije znao da se snadje kada je bio popularan,svi sto su bili u njegovoj grupi su nesto napravili u svojoj muzickoj karijeri,cak nije ni los pevač,učestvovao je i u rijalitu Farma,a sto ga Vučić prekinuo na javnom servisu Rts-a,bas mu je unistilo karijeru nije mi jasno odakle se pojavljuju ti zaboravljeni likovi i mene nervira ujutru kada pustim tv i vidim Vucica jel mogu ja da gostujem kod vas na tv?

  3. Topalko,izjeosi ga ko ciganče slinu! Polako samo Topalko, ničija do zore nije gorela.Narod je sada video za koga radi RTS to nema čak ni u S. KOREJI. Oni imaju jedan program. U Rusiji obraćanje patuljka samo na jednoj TV a kod nas prekidaju i crtane filmove.Bravo Topalko! Uzdrmao si faraona.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.