Topalkofoto: M.M./ATAImages 30

Milan Topalović Topalko je za samo 24 časa od simpatičnog narodnog pevača, kog smo pomalo i zaboravili, postao državni neprijatelj broj jedan, ako pitate pripadnike vladajuće stranke.

U Srbiji nije uobičajena stvar da narodni pevači krenu oštro i đonom prema vladajućim strukturama jer, kako to obično biva, ogranizatori njihovih nastupa i menadžeri, do vlasnika kuća, kako izdavačkih tako i televizijskih, su kao „sitna crveca“ uvezani sa vladajućom strankom.

Otud je jedna malo otrovnija strelica sa Instagrama narodnog pevača Milana Topalovića Topalka odjeknula poput bombe, i svi su je čuli, tako da je došla do onoga koma je kritka uperena.

Situacija je sledeća: Topalko je snimio svoje gostovanje u emisiji „Šarenica“, kojoj se kako je rekao obradovao i koju rado gleda. Međutim, taj program je pomeren, jer je Aleksandar Vučić imao svoj show u kom je pričao svoje sad već standardne teme u kojima su ljubomorne duše protiv nas jer nam je svima dobro, a biće nam i još bolje.

Topalko nije želeo da ćuti, jer je ovog puta Vučić probio njegov termin kad je baš on trebalo da peva na RTS-u.

„I dođe čovek koji je 24/7 na svim televizijama i prekine mi emisiju jer ima nešto važno da kaže… što sam čuo jedno 23453244323 puta… Nije moglo da sačeka makar da se završi emisija koja je mnogo lepa. Neka mu neko kaže da otvori svoj kanal, pa ko voli i hoće da ga gleda – neka gleda“ napisao je pevač na svom Instagramu.

Ovi natpisi su odjeknuli na društvenim mrežama. Ljudi su pohvalili Topalka, iz šale ga nazvali novim liderom opozicije, da bi se na kraju naravno i Vučić oglasio povodom svega. U nastupu na TV-u gde je najavio izlazak na gradske izbore osvrnuo se i na svoje političke protivnike u koje je svrstao i pevača.

„Ako već ne smete Đilasa da stavite, stavite lepo Mihael Rot, Šider, Šenah – to je vaša lista za Beograd, a možete na to da dodate koga hoćete i Bodirogu i Topalka… Sve ćemo da vas pobedimo zajedno. Znate šta je dovoljan uslov da ne budete krezubi i da postanete drugosrbijanac, da kažete nešto ružno protiv Aleksandra Vučića – tog momenta i Topalko postaje naučnik i genije, isti je kao Rot i Šider, svi su isti samo ako će da kažu nešto ružno protiv nas. I da dođu iz šume tog dana biće najbolji na svetu i najmoderniji“, poručio je Vučić.

Ko je Topalko?

Milan Topalović Topalko, rođen je 1976. godine u selu Trudovo, opština Nova Varoš. Slavu je stekao učešćem u pevačkom šou „Zvezde Granda“ 2008. Iako među starijim učesnima tog takmičenja, isticao se prodornim dubokim glasom koji je njegovu muziku, ipak, više vezivao za kafansku verziju narodne muzike, nego za neke nove, turbo-trap moderne vode.

Njegovi najveći hitovi su pesme – „O svemu mi pričaj ti“, „Tražiću ljubav novu“, „Medena“, „Zavet“.

Oženjen je, ima ćerku i unuku, pored pevanja bavi se ribolovom.

Dosad se nije zvanično oglašavao politički, ali svojevremeno su bile popularne fotografije njega kako peva na zabavi „Selo voli šljivu“ u zagrljaju Tome Nikolića za kog je tad izjavljivao da su bliski prijatelji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari