Želite li da postenete milionerFoto: Ivan Dinić

Nova sezona najpopularnijeg kviza na svetu „Želite li da postanete milioner“ počinje da se emituje 18. septembra, ekskluzivno na TV Nova.

Takmičari će imati novu priliku da testiraju svoje znanje u vrućoj stolici i pokušaju da osvoje maksimalnu novčanu nagradu od 5.000.000 dinara.

Osvrnuvši se na prethodnu sezonu omiljenog kviza svih generacija, voditelj emisije Ivan Zeljković istakao je: „Prošla sezona Milionera bila je izuzetno uspešna, ne samo po fantastičnoj gledanosti i najvećim nagradama, već najpre po tome što je Milioner opet pokazao kako bi trebalo da izgleda lepa i pristojna porodična zabava. Gledaoci su željni takvih sadržaja. Bio sam dirnut, jer su do mene neprestano dolazile slike gde cele porodice, nekoliko generacija – od bebe do pradede, sede ispred televizora i zajedno gledaju kviz.“

Kako kaže, tajna uspeha Milionera upravo i leži u toplim ljudskim pričama, jer svaki takmičar ima neku priču da ispriča i time veže publiku za sebe.

„Ovo je ipak najdobronamerniji kviz za takmičare, lak za praćenje, ali i riznica znanja, tema za komentare i razgovor. Radujem se što ću ponovo sarađivati sa divnim i mladim timom profesionalaca sa Nove i uveren sam da ćemo opet preneti pozitivnu energiju koju imamo u studiju na male ekrane i dalje na gledaoce. Za mene je velika čast voditi najpopularniji kviz na svetu ikad“, dodaje Zeljković u susret emitovanju nove sezone.

Milioner sa istim pravilima

Pravila kviza i ove sezone ostaju nepromenjena. Učesnik koji sedne u vruću stolicu ima zadatak da tačno odgovori na 15 pitanja, kako bi osvojio maksimalnu nagradu. Za svako pitanje su ponuđena četiri odgovora i svako nosi određenu sumu.

Na petom i desetom pitanju nalaze se zagarantovane sume. Ukoliko takmičar da pogrešan odgovor, osvaja samo sumu koja mu je poslednja zagarantovana. Takođe, učesnici imaju pravo da odustanu od igre kad god požele.

Na putu da osvoje milione, na raspolaganju imaju tri vrste pomoći: „pola-pola“, „pozovi prijatelja“ i „zamena pitanja“, a vreme za razmišljanje je neograničeno.

Kviz „Želite li da postanete Milioner“ poreklom je iz Velike Britanije i emituje se u više od 130 zemalja. Na britanskoj televiziji ITV se prikazuje još od 1998. godine, što najbolje govori o njegovoj popularnosti uprkos velikoj konkurenciji među drugim emisijama tog tipa.

Ne propustite najbolju porodičnu zabavu ove jeseni, samo na TV Nova!

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i u EON paketima van SBB mreže preko bilo kod interneta u Srbiji i uz Total TV platformu bilo gde u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari