Biković se oglasio na Tviteru: "Moja puna podrška za borbu s fiktivnim likovima" 1Foto: ATAimages.rs

Na Tviteru tamo gde su ga i napali zbog scene u Južnom vetru u kome igra glavnu ulogu Miloš Biković je uzvratio kritičarkama i kritičarima n ironizujući  grešku u pravopisu jednog jednog komentara uz preporuku svima da pre nego zauzmu stav makar odgledaju epizodu do kraja.

Podsetimo u spornoj sceni Erik Roberts i Vilijam Boldvin govore o selu Gornje Nedeljice, iskopavanja litijuma koje je zaustavljeno, plus o receptu  Amerikanaca, kako da navodno potkupe ljude iz zelene stranke tako da pomognu, njima, Amerikancima da zaustave neželjeni posao.

Za čitavu priču “zeleni” su navodno dobili keš, tako da, kako i komentariše jedan od glumaca u sceni u kolima : “Niko više ne radi besplatno. .Čak ni borci za ekologiju” .

Odgovarajući na komentar narodne poslanice Ivane Parlać,  koja je  pozvala na bojkot serije i napisala da glumci treba da se zbog svega „izvinu“ Mioš Biković je napisao :

Poštovana Ivana,

Mislim da pre svega treba da se „izvinu“meni, jer sam u toj seriji prikazan  kao kriminala, ubica i još ko zna šta. Glavni lik izgleda isto kao i ja, i još se zove Maraš…Miloš…Maraš…Kapirate? Namerno mi ovo rade. Moja puna podrška  za borbu s fiktivnim likovima.

P. S. Gledajte makar epizodu do kraja kad se već raspravljate sa izmišljenim likovima. Bićete u prednosti u odnosu na njih“ naveo je Biković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari