Ćuta odgovorio Bikoviću: Likovi iz Gornjih Nedeljica postoje i nisu nikakva fikcija 1foto (BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIĆ)

Likovi iz Gornjih Nedeljica za  koje tvrdiš da su izmišljeni postoje i nisu nikakva fikcija, poručio je narodni polsanik i lider Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta,  glumcu Milošu Bikoviću.

Ti ljudi imaju svoja imena i prezimena i zna ih cela Srbija. To su Zlatko Kokanović, Marijana i Nebojša Petković, Vlada Pčelar i svi oni koji se bore da opstanu na svojoj zemlji. Gornje Nedeljice nisu fikcija već brutalan zločin nad sopstvenim narodom onih čija imena  ne smeš ni da pomeneš, rekao je Jovanović Ćuta.

Inače Ćuta je reagovao na Bikovićev post na Tviteru u kom je odgovorio na komentar narodne poslanice Ivane Parlać, koja je pozvala na bojkot serije i napisala da glumci treba da se zbog svega „izvinu“ .

Poštovana Ivana,

Mislim da pre svega treba da se „izvinu“meni, jer sam u toj seriji prikazan kao kriminalac, ubica i još ko zna šta. Glavni lik izgleda isto kao i ja, i još se zove Maraš…Miloš…Maraš…Kapirate? Namerno mi ovo rade. Moja puna podrška za borbu s fiktivnim likovima.

P. S. Gledajte makar epizodu do kraja kad se već raspravljate sa izmišljenim likovima. Bićete u prednosti u odnosu na njih“ naveo je Biković.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari