serija "Signal" na NetfliksuFoto: AhmadDanialZulhilmi / Shutterstock.com

Na Netfliks je prošle nedelje stigla nemačka mini-serija „Signal“ (Das Signal), koja se brzo popela na drugo mesto liste gledanosti u svetu. Reč je o naučnofantastičnom trileru koja se sastoji od četiri epizode, a koje je je režirao Florijan David Fic, jedan od glavnih glumaca u mini-seriji.

Serija prati Svena (Fic) i njegovu ćerku Čarli (Juna Benet), koji čekaju da njena majka Paula (Peri Baumajster) vrati sa svemirske misije na Međunarodnoj svemirskoj stanici. Rastresena Paula odbija da aktivira padobrane pri sletanju na Zemlju, ali ih ipak otvara poslednjem trenutku. Nakon što sleti u Čile, Paula zove svog muža pre leta u Njmačku, ali preko telefona zvuči misteriozno i uplašeno, što samo zbunjuje Svena. Sledeć dana, Sven i Čarli odlaze do aerodroma kako bi dočekali Paulu, ali tamo otkrivaju da je njen avion nestao u blizini Irske.

Gledaoci mini-serije „Signal“ su oduševljeni

Gledaoci su putem društvenih mreža izrazili svoje oduševljenje ovom mini-serijom. „Signal“ je mnoge podsetio na naučnofantastičnu seriju „Konstelacija“, prenosi Index.

„Upravo sam pogledao mini-seriju ‘Signal’ na Netfliksu. Vau. Pogledajte je. To je priča o ljubavi, čovečnosti i nadi“, napisao je jedan korisnik X-a, prenosi Dejli mejl.

„‘Signal’ na Netfliksu je dobra serija, po mom mišljenju“, napisao je drugi.

„Upravo sam pogledao četiri sata Netfliksove miniserije ‘Signal’. Moderna verzija klasične televizijske naučnofantastične serije. Slična je Bradberijevim ‘Marsovskim hronikama’. Nemojte da dozvolite da vas loše kritike zavaraju“, dodao je treći.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari