Moralne presude četkicom i perom

Corax i Petričić prvi put zajedno ogoljavaju trenutak na izložbi "Karikature od naših života"

Ostavite komentar


  1. Bravo majstori vi kao skeneri ukazujete na prisustvo tumora koji je poceo da metastazira.Kada gledam vase karikature ne znam da li da placem ili da se nasmejem,ali u jedno sam ubedjen, u srpskoj istoriji nikd vece ruglo od vlasti nije bilo.

    1. Kad ste rođeni, Bogi? Jeste li toliko mladi da ne pamtite vreme kada je heroj-Slobica palio i žario, ili ste tako matori da ste posenilili?! Koje od ova dva, majstore?…

  2. Pozdrav dvojici velikih majstora. Nije lako smejati se svemu ovome, ali vi i u tome uspevate . Da sačuvamo bar malo duha i razuma. Ni Stups i Somborac nisu loši , fali im malo oštrine.

  3. „….Titov lik je bio tabu tema – podseća Petričić…“ A „slavna partija“ i njeni clanovi nisu bili tabu tema??! Pre ce biti da oni nisu bili tabu tema nego vi niste imali petlju. Lepo vas je Sloba onomad primetio kad ste svi vi misevi izmileli iz vasih rupa da mrtvom vuku merite rep! I dan danas sva vasa navodna misaonost se na to svodi.
    „. Socijalistički društveni sistem je, naravno, u sve oblasti, pa i u medije, uveo vrlo čvrste kriterijume i odredio granice koje se nisu mogle prelaziti. ..“ Kakva jereticka provokacija eu-perspektivi. Da ga ne cuje Junker.
    Mnogima je Berlinski zid pao na glavu pa od kontuzije ni dan danas da dodju sebi.

    1. Ti nindza treba da izadjes ispred zgrade skupstine grada u kome zivis i da sve ovo kazes svima u lice i na glas. Do tada, ne vidim odakle ti pokrice da kritikujes ovo sto njih dvojica rade?! Oni su ljudi koji svima zabadaju prst u oko i opominju nas koji smo digli ruke da borba ne sme stati. Bez obzira ko je sa druge strane. A od ovih gori i opasniji se nisu pojavili..

  4. Ova dva čoveka su legende istorije srpske kulture. I više od toga, oni su tribuni i po tome će ući u večnost, jači tribuni od svih političkih likova u poslednjih 30 godina. Oni su zapravo čuvari vatre za preporod Srbije. Oni su pokazali apsolutnu hrabrost, istinski patriotizam. Hvala Danasu što je dao priliku da se poklonimo ovim ljudima koji nas stalno bodre u borbi za oslobođenje od domaćih SNS dušmana.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.