Narodna biblioteka Srbije obeležila 189. rođendan

Ostavite komentar


  1. E voljeni i nikad prezaljeni gospodine Pistalo. Da li je moguce da ste se za par bakrenjaka prodali najgorima u istoriji Srbije ?

  2. „Nema puno naroda i država kojima je pisana reč toliko značila za opstanak, kao što je to slučaj kod nas….“ Čekajte bre, juče Beograd najzagađeniji na svetu, divlje deponije svuda oko nas, fekalne vode ulivamo (neprerađene) u naše reke, kod polava se izlivaju na naše njive i ulaze u naše kuće….padne jača kišica eto ti „bibliskog potopa“. Nazalost ovde je „pisana reč“ poražena od lažniog patrotizma, to je onaj patriotizam koji građansko društvo, knjige i znanje smatra zapadnom ujidurmom , to bi „rasrbilo srbe“….za te patriote kada si „zaostao“ to je prednost, da budeš VIRUS tj. „osmi putnik“.

Ostavite komentar


Kultura

Šta kažu psiholozi, zašto muzika Tejlor Svift tera na plač ? 8

Šta kažu psiholozi, zašto muzika Tejlor Svift tera na plač ?

Obožavaoci su jedva čekali suze za koje su bili uvereni da će doći s 11. studijskim albumom Tejlor Svift  The Tortured Poets Department, a čini se da su bili pravu. Dvostruki album prvo je njeno izdanje nakon prekida šestogodišnje veze s glumcem Džoom Alvinom, a obuhvatio je osećanja ljutnje, tuge, čežnje i zbunjenosti na koje su njezini obožavatelji navikli, piše CNN.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.