"Naše veče" Ivana Bosiljčića 30. septembra ponovo u Kombank dvorani 1NAŠE VEČE Ivan Bosiljčić

Posle uspešnog majskog nastupa Ivana Bosiljčića u Kombank dvorani, umetničko zbivanje pod nazivom „Naše veče“ biće ponovo održano 30. septembra u 20 sati na istom mestu.

Poznati glumac će u Velikoj sali kultnog prostora po drugi put interpretirati poeziju književnih velikana: Sergeja Jesenjina, Konstantina Simonova, Bulata Okudžave, Šarla Bodlera, Milana Rakića, a sve uz pratnju muzike koja suptilnim tonovima parira snazi „poetske ostavštine“ svetski priznatih pesnika.

Publika je emotivnim reakcijama dočekivala Bosiljčićeve nastupe kako u velikim koncertnim dvoranama, tako i na teatarskim scenama Beograda, Novog Sada, Skoplja, Podgorice, kao i u gotovo svim gradovima Srbije i regiona. Muzičke večeri pozdravljala je publika i na turnejama u Austriji, Švajcarskoj, Norveškoj, Švedskoj, Kanadi i na Islandu.

Ivan Bosiljčić duže od decenije, pored bogate televizijske, filmske i pozorišne karijere, sa velikim uspehom predstavlja svoje autorske projekte ljubiteljima poezije i muzike. Karte za „Naše veče“ su u prodaji na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.