"Naše veče" Ivana Bosiljčića ponovo 30. septembra u Kombank Dvorani 1Ivan Bosiljčić Foto: Wikipedia/Pekica23

Umetničko veče pod nazivom „Naše veče“ biće ponovo održano 30. septembra sa početkom u 20 časova u Kombank Dvorani.

Poznati glumac će u Velikoj sali kultnog prostora po drugi put interpertirati poeziju književnih velikana: Sergeja Jesenjina, Konstantina Simonova, Bulata Okudžave, Šarla Bodlera, Milana Rakića, a sve uz pratnju muzike koja suptilinim tonovima parira snazi „poetske ostavštine“ svetski priznatih umetnika.

Kako navode iz Kombank Dvorane, posle uspešnog nastupa Bosiljčića u maju i velikog interesovanja publike odlučeno je da nastup ponove.

Umetničko veče u Kombank Dvorani, već uvelikoj poznatoj po izvođenjima ovog tipa, doneće uzbuđenje dramske predstave i vrhunski muzički događaj, poseban i retko viđan na našim prostorima.

Publika je burnim emotivnim reakcijama dočekivala Bosiljčićeve nastupe kako u velikim koncertnim dvoranama, tako i na teatarskim scenama Beograda, Novog Sada, Skoplja, Podgorice, kao i u gotovo svim gradovima Srbije i regiona. Muzičke večeri pozdravljala je publika I na turnejama Austriji, Švajcarskoj, Norveškoj, Švedskoj, Kanadi i na Islandu.

Podsetimo, Ivan Bosiljčić duže od decenije, pored bogate televizijske,filmske i pozorišne karijere, sa velikim uspehom predstavlja svoje autorske projekte ljubiteljima poezije i muzike.

Karte su u prodaji na blagajnama Kombank Dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a, a broj mesta je ograničen na 500 osoba.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.