„Ne mora kome je dobro“: Nikola Kojo, u svom stilu, pozvao ljude na protest 1Foto: M. Veljković

Proslavljeni glumac Nikola Kojo nije se dugo oglašavao na društvenim mrežama, ali rešio je to da promeni pozivom na današnji protest „Srbija protiv nasilja“.

Kojo je objavio fotografiju sa pozivom na protest uz poruku: „Ne mora kome je dobro i kome ne smeta ili uživa u svemu ovome“.

Popularni glumac je i prethodnih godina snažno podržavao proteste i otvoreno isticao sve mane koje ova država i vlast imaju.

Danas u 18 časova ponovo će biti održan protest “Srbija protiv nasilja”, a zatim i mirna šetnja građana od zgrade Skupštine Srbije, preko Ulice Kneza Miloša do mosta Gazela, koji će zatim dva sata biti blokiran za saobraćaj. Iz Ministarstva unutrašnjih poslova odmah su odgovorili da je reč o krivičnom delu, te da će preduzeti određene mere.

Predstavnici dela opozicije koja organizuje protest juče su se okupili ispred zgrade Vlade Srbije, kako bi predali odštampane ostavke ministra policije Bratislava Gašića i direktora BIA Aleksandra Vulina.

Tom prilikom, narodni poslanik Aleksandar Jovanović Ćuta rekao je da će na današnjem protestu most Gazela biti blokiran.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari