Mufasa: Kralj lavovaFoto: DISNEY / Planet / Profimedia

Pre par dana izašao je trejler za film Mufasa: Kralj lavova, prednastavak čuvenog hita, koji je doveo do brojnih diskusija na internetu.

Osim što se priča o filmu Mufasa: Kralj lavova, na društvenoj mreži X (Tviter) rasprava se vodi oko liste glumaca koji daju glasove likovima, piše Index.hr.

Naime, među onima koji su se našli na spisku je i Ajvi Blu Karter, ćerka Bijonse Nouls.

Bijonse je, inače, u prvom filmu Kralj lavova pozajmila glas Nali i otjevala jednu od naslovnih pesama.

Mnogi tviteraši odabir Ajvi Blu Karter, koja će pozajmiti glas Kiari, smatraju nepotizmom.

Mufasa: Kralj lavova i uspon Mufase

Inače, film prati odrastanje i uspon lava Mufase, Simbinog oca.

Mufasa je bio siroče, ali sreća mu se osmehnula nakon što je upoznao lavića Taku, prestolonaslednika kraljevstva lavova.

Film će prikazati Mufasinu potragu za sudbinom, kao i njegov odnos s bratom Takom koji mu je s godinama postao neprijatelj, iako su odrastali kao braća.

U filmu se, osim Ajvi Blu, pojavljuju i Aron Pjer kao Mufasa, Kelvin Harison Junior kao Taka, lavlji princ, Tifani Bun kao Sarabi, Kagiso Lediga kao mladi Rafiki, Preston Najman kao Zazu, Mads Mikelsen kao Kiros, snažan lav s velikim planovima za svoje pleme, Tandive Njuton kao Takina majka Eše, Leni Džejms kao Takin otac Obasi, Anika Noni Rouz kao Mufasina majka Afia, Kit Dejvid kao Mufasin otac Masego, Džon Kani kao Rafiki, Set Rogen kao Pumba, Bili Ajhner kao Timon, Donald Glover kao Simba i Bijonse kao Nala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari