FrejžerFoto: Paramount+ / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Frejžer Krejn se vraća na male ekrane, ovaj put u Bostonu, a to sve možemo videti u prvom trejleru za nove epizode čuvene serije.

Serija Frejžer nastala je kao spinof serije Kafić Uzdravlje, a sada je naslovni lik profesor u Bostonu, koji pokušava da se poveže sa svojim sinom Fredijem.

Nova sezona imaće 10 epizoda i u njoj će Krejn imati nove izazove, nove veze i par starih snova koje će konaćno moći da ispuni, stoji u najavi.

Pored Kelsija Gramera, uloge tumače Džek Katmor Skot kao Fredi, Nikolas Linherst kao Alan, Toks Olagundoje kao Olivija, Džes Salgueiro kao Iv i Anders Kit kao Dejvid.

Originalna glumačka ekipa koju čine Džejn Livs kao Dafne i Peri Gilpin kao Roz neće biti redovni u novim epizodama, ali mogli bi da se pojave u nekoj od njih.

Dejvid Hajd Pirs odbio je da se vrati kao Frejžerov brat Najls, a Džon Mahoni, koji je glumio njihovog oca Martina, preminuo je 2018. godine.

Iza nove serije stoje Kris Haris (How I Met Your Mother) i Džo Kristali (Life in Pieces), a izvršni producenti su Kelsi Gramer, Tom Ruso i Džordan Mekmahon.

Džejms Barouz, jedan od tvoraca serije Kafić Uzdravlje i reditelj pilot epizode Frejžera, režiraće prve dve epizode ove nove verzije.

Frejžer je jedna od najuspešnijih serija svih vremena

Na jesen se obeležava 30 godina premijere originalne verzije serije, koja je postala jedan od najuspešnijih sitkoma svih vremena, sa 37 osvojenih Emija od 107 nominacija.

Prve dve epizode nove sezone stižu 12. oktobra na Paramount+, a ostale će izlaziti na nedelju dana od toga, sve do 7. decembra.

Izvor: The Guardian

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari