"Od Madone do Ejmi Vajnhaus: Gotjeove (de)konstrukcije muze" u Muzeju savremene umetnosti 1Foto: EPA/IAN LANGSDON

Muzej savremene umetnosti najavio je danas da će i narednog vikenda biti organizovano stručno vođenje kroz izložbu „Ljubav je ljubav: Radost venčanja za sve Žan Pol Gotje“, kao i posebne radionice namenjene deci „Obuci svoju igračku“.

Tema drugog stručnog vođenja istoričara mode Stefana Žarića, koje će biti održano ovog vikenda, 19. i 20. decembar u 12:00 sati, je „Od Madone do Ejmi Vajnhaus: Gotjeove (de)konstrukcije muze“.

Karte za ovaj termin se mogu kupiti isključivo onlajn putem preko sajta servisa Ticket.rs, a Muzej savremene umetnosti Beograd poštuje sve epidemiološke mere, posete su u malim i strogo kontrolisanim grupama, budući da se ulaznice prodaju u vremenskim slotovima.

Najmlađe posetioce i ovog vikenda u Muzeju savremene umetnosti očekuju radionice, koje realizuje i vodi Natalija Dabić, muzejski edukator i likovni pedagog.

Radionice su namenjene deci uzrasta od četiri do 12 godina, a polaznici će, uz sve propisane mere, imati priliku da osim kreativnog izražavanja saznaju razne zanimljivosti vezane za rad i dela umetnika Žana Pola Gotjea, dodaje se u saopštenju MSU.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari