Odloženi koncerti Nemanje Radulovića, Beogradske filharmonije... 1Foto: FoNet/Beogradska filharmonija

Beogradska filharmonija koja neće održati koncerte orkestra zakazane za 12. i 13. mart na Kolarcu sa dirigentom Markusom Bošom i violončelistom Kijanom Soltanijem, kao i nastupe za decu školskog uzrasta, koji su planirani od 18 – 27. marta.

Za sve druge planirane koncerte, publika Beogradske filharmonije biće blagovremeno obaveštena. Povodom epidemije korona virusa, u Sava centru otkazan je koncert violiniste Are Malikana, zakazan za 14. mart, a novi datum je 14. oktobar. Već kupljene ulaznice važiće i u novom terminu, saopštili su organizatori iz kuće Music Star.

Svi programi u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine takođe su otkazani, kao i koncerti Nemanje Radulovića i pijanistkinje Lor Favr Kan. Novi datumi programa će biti objavljeni u dogovoru sa organizatorima. Sve prodate ulaznice važe za nove datume koncerata.

Takođe, otkazan je koncert Jumbo Big Benda koji je trebalo da bude održan 15. marta u Sava centru, okupljajući tri najznačajnija džez orkestra u regionu – Big Bend Radio-televizije Srbije, DŽez orkestar Hrvatske radio-televizije i Big Bend Radio- televizije Slovenije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari