Opština Bač traži izvinjenje i najavljuje tužbu protiv organizatora koncerta Radeta Šerbedžije

Ostavite komentar


  1. Dobro je prošao. Ladno je mogao biti uhapšen. Znam, on bi im se u lice samo blago nasmejao.

  2. Kako vas nije sramota sns-ovci,pa i u kulturu se mešate,a pojma nemate o njoj!Sramota,nekultura i prostačina,to je sinonim za vas,bednici i jadnici!!!

  3. Ja zivim u opstini bac,opstina se polako gasi zahvaljuci prosloj vlasti i sadasnjoj vlasti..nijednu fabriku nisu otvorili samo trpaju u svoje dzepove..ljudi koji vode opstinu su obicni moralni gmizavci koji slusaju nekog koordinatora iz mesta Odzaka..a cak nam ni predsednik nije iz nase opstine a o strucnosti da ne govorim,cak su se neki vukli i po zatvorima jedva osnovne skole zavrsili.puna podrska za vulina,jer svako ko misli drugacije je drzavni neprijatelj..sodoma i gomora

  4. Steta sto cuveni Nusic nije ziv da opise te nesretne opstinske funkcionere(gmazove i najnizi nivo zivota),beskicmenjake,praznoglavce i klimavce AVOVE sekte.Kako se,nesretnici mozete pogledati,ujutro u ogledalo?.]

  5. Gospodine Rade sto tu svoju recenicu ne izgovoriste PRE kada su vasi zemljaci zabranjivali a i zabranjuju koncerte srpskih pevaca …. inace da se razumemo protiv svih sam zabrana te vrste…..nego me zulja to sto se to samo pripisuje SRBIMA i zvoni na sva zvona.

  6. Eto, ko nam vodi opštine! 0perisani od kulture, gledaju besprizorne u Zadruzi jer njima i pripadaju. Zašto učit, kad možeš biti uspešan i kao ponavljač, kriminalac, lažov. Važno je da si poslušnik i dupelizac za svoj interes, a od naroda treba uzeti jer su uplašeni, star i naučeni da slušaju. Narode ustani dosta je.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.