Otvorena izložba "Beogradski džez festival 2005-2015" 1Foto: Beoinfo

U Domu omladine Beograda večeras je otvorena izložba fotografija „Beogradski džez festival 2005–2015“, autora Stanislava Milojkovića.

Autor izložbe je rekao da se nada da će publika uživati u izložbi onoliko koliko je on uživao tokom 11 godina fotografisanja „Beogradskog džez festivala“.

– Ovo je moj presek poslednjih 11 godina, od kada je obnovljen festival. Nije bilo lako napraviti izbor među mnogim fotografijama sa velikog broja koncerata, ali siguran sam da će publika moći da uživa u ovoj retrospektivi – rekao je Milojković.

Programski direktor džez festivala Dragan Ambrozić je podsetio da je tokom 11 godina od obnavljanja „Beogradskog džez festivala“ održano više od 200 koncerata.

– Ove fotografije predstavljaju najlepše uspomene sa „Beogradskog džez festivala“ i one su tu kako bismo još jednom proživeli sve lepe trenutke koje nam je festival doneo – rekao je Ambrozić.

Beograđani će imati priliku da posete izložbu do kraja godine, odnosno do 31. decembra, do kada će fotografije biti izložene u Domu omladine Beograda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari