Ovacije na premijeri filma "Leto kada sam naučila da letim" Radivoja Raše Andrića 1Foto: Promo

U Kombank dvorani sinoć je premijerno prikazano novo ostvarenje reditelja Radivoja Raše Andrića, film „Leto kada sam naučila da letim“, prema istoimenom romanu Jasminke Petrović, u režiji Radivoja Raše Andrića, održana je u Kombank dvorani, u prisustvu glumačke i autorske ekipe, kao i mnogih poznatih ličnosti iz sveta filma.

Da je Andrić napravio još jedan bioskopski hit u karijeri potvrdila je publika, koja je ovaj film ispratila višeminutnim aplauzima i ovacijama.

Klara Hrvanović osvojila je publiku u ulozi glavne junakinje, devojčice Sofije, kao i Olga Odanović, Snježana Sinovčić, Žarko Laušević i grupa talentovanih tinejdžera iz Splita i Beograda koje je publika pozdravila s velikim oduševljenjem.

“Leto kada sam naučila da letim” premijerno je prikazano istovremeno u tri sale Kombank dvorane, i sve tri projekcije su bile rasprodate, a posle Beograda ova emotivna drama o odrastanju naće će se na redovnom bioskopskom repertoaru širom Srbije.

Film je realizovan u koprodukciji Sense Production (Srbija), Kinorama (Hrvatska), Art Fest (Bugarska) i Silverart (Slovačka), uz podršku nacionalnih i panevropskih fondova Kreativna Evropa i Eurimaž.

Scenario je napisala Ljubica Luković, a u autorskoj ekipi su i direktor fotografije Dušan Joksimović, montažer Dejan Urošević, kompozitor Vasil Hadžimanov, dizajner zvuka Vladan Korać, kostimografkinja Momirka Bailović i scenografkinja Tajana Čanić Stanković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari