pesma evrovizijeFoto: Shutterstock/Review News

Iako nisu svi odabrali svoje predstavnike, ovogodišnja Pesma Evrovizije se bliži, a sada je poznato i koje dve glumice će voditi program.

Pesma Evrovizije u Malmeu dobila je voditeljke – holivudsku i švedsku glumicu Malin Akerman i Petru Mede, švedska glumica i komičarka koja je već dva puta vodila najveće evropsko muzičko takmičenje.

Organizatori ovogodišnje, 68. po redu, Pesme Evrovizije saopštili su da će voditeljke takmičenja u Malmeu biti Petra Mede i Malin Akerman.

Petra Mede će treći put biti voditeljka Evrosonga.

Prvi put je vodila takmičenje održano baš u Malmeu 2013. godine, a tri godine kasnije bila je domaćin takmičenja sa evrovizijskim pobednikom Monsom Selmerlovom u Stokholmu.

 

Navela je da se raduje saradnji sa Malin Akerman.

„Ne poznajemo se od ranije, ali smo se sada sastale nekoliko puta i potpuno sam kupljena. Biće užitak raditi sa njom“, rekla je Mede.

Malin Akerman je rođena u Stokholmu, a odrasla je u Kanadi.

Trenutno živi u Los Anđelesu sa svojom porodicom, a Malme joj je poznato okruženje pošto njen otac živi u obližnjem Falsterbou.

Glumila je u brojnim holivudskim ostvarenjima, a sarađivala je sa poznatim glumcima poput Sandre Bulok, Dženifer Aniston, Bena Afleka i Dvejna Džonsona.

Pesma Evrovizije održava se od 7. do 11. maja u Malmeu, a predstavnik Srbije nastupiće u prvom polufinalu takmičenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari