Počelo glasanje za favorite u IDJShow-u: Rekordan broj gledalaca pratio emisiju na TV Nova i društvenim mrežama 1Foto: Milena Popović

Već treću nedelju zaredom TV Nova je ubedljivo najgledanija televizija u vreme emitovanja IDJShow-a!

Nova epizoda vodećeg digitalnog regionalnog muzičkog takmičenja, emitovana u nedelju od 22:30h do 01:20h, pozicionirala je televiziju Nova na mesto najgledanije televizije u tom slotu, sa šerom 13,15%, prema podacima TV Beat-a.

Publika na društvenim mrežama takođe u sve većem broju prati show, pa je tako postavljen novi rekord i tokom lajv stream-a epizode na IDJShow YouTube kanalu sa 15,3 hiljade gledalaca. Nakon 36h od emitovanja, epizoda broji 152.000 pregleda, a ušla je i u trending na YouTube-u. Video klipovi iz epizode na TikTok-u broje pola miliona pregleda, a na Instagramu čak 1,2 miliona pregleda.

Osma po redu epizoda imala je za cilj da testira stilove svih dvanaestoro finalista i izmesti ih iz zone komfora. Oni su nastupili u izazovu Medley, kada su otpevali po tri pesme u pažljivo osmišljenim scenskim nastupima, a zatim su IDJCoach-evi, Nataša Bekvalac, Relja Popović i Darko Dimitrov, imali nimalo lak zadatak da po prvi put svoje kritike i pohvale pretoče u bodove i podele glasove svojim kandidatima. Nakon sabranih glasova, stanje na tabeli je pokazalo da se za sada na prvom mestu nalazi Đana Smajo sa 33 bodova, na drugom je Valentina Nikolić sa 31 poenom, dok je na trećem Toma Milovanović i ima 26 poena.

Počelo glasanje za favorite u IDJShow-u: Rekordan broj gledalaca pratio emisiju na TV Nova i društvenim mrežama 2
Foto: Milena Popović

Time je glasanje u IDJShow-u zvanično počelo!

Glasovi IDJcoach-eva čine 40 odsto ukupnog broja glasova, dok će ostali bodovi zavisiti od publike. Gledaoci mogu da podrže svoje favorite tako što će ih zapratiti, lajkovati i strimovati na svim društvenim mrežama i muzičkim platformama, te se tako rangiranje finalista u svakom trenutku može potpuno preokrenuti.

S obzirom na to da je Đana trenutno prva na tabeli, ona je otkrila svoje utiske: „Osećam se super, nisam očekivala. Prezahvalna sam mentorima na bodovima, to me samo podstiče da budem još bolja sledeći put.“

Voditelji Danica Nikolić i Džordži objasnili su da će nakon svake epizode pojedinačni nastupi biti dostupni na YouTube kanalu, Instagramu, Tiktok-u i Spotify-ju koji donosi najveći broj bodova. „To je balans između dve ključne stvari – talenta i uticaja na publiku“, objasnili su.

Počelo glasanje za favorite u IDJShow-u: Rekordan broj gledalaca pratio emisiju na TV Nova i društvenim mrežama 3
Foto: Milena Popović

Učestvujte u izboru pobednika ovogodišnjeg IDJShow-a i glasajte za svoje favorite, a već u novoj epizodi u nedelju u 22:30h na TV Nova videćemo kako će izgledati nova rang lista finalista!

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije Total TV bilo gde u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari