Počinje prodaja ulaznica za sledeći Nišvil 1Foto: Zoran Ćirić

Prodaja kompleta ulaznica za sledeći Nišvil džez festival, koji će biti održan  od 5.do 14. avgusta 2022. godine, počinje sutra,6. decembra.

“Promo  cena kompleta za glavni festivalski program za 25 koncerata u centralnom festivalskom prostoru (Earth & Sky stage), u prodaji su po ceni od 1.900 dinara za parter i bočne tribine. Ali, ova cena važi samo za prvih 500 kompleta”, rekao je direktor Nišvila Ivan Blagojević.

On je dodao da će dnevna  karta za sledeći festival  koštati 1.900 dinara.

“Omogućili smo najvernijoj publici da  kupovinom promo kompleta u prvoj fazi pretprodaje mogu da prate sve programe Nišvila po ceni jedne pojedinačne ulaznice”, istakao je direktor Nišvila.

On je najavio da će Main stage-u na sledecem festivalu otvoriti čuveni američki funk sastav Earth Wind and Fire Experience, koji predvodi jedan od osnivača Al McKay, a da će u glavnom programu nastupiti i jedan od najpoznatijih big bendova na svetu – Mingus Big Bend koji baštini zaostavštinu velikog Čarlsa Mingusa.

Blagojević je potvrdio učešće Julian Marley-a, jednog od sinova rodonačelnika rege muzike Boba Marlija, kao i nastup atraktivne egipatsko – belgijske pevačice Nataše Atlas.

On je rekao da će za deset dana festivala od 5. do 14. avgusta 2022. biti  izvedeno preko 300 programa na 20 scena, kao i očekuje učešće više od 1.000 izvođača.

Kompleti ulaznica se od sutra mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži Ticket Vision u Srbiji i inostranstvu,
kao i online.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari