Pod sloganom "Na ivici budućnosti", od 12. do 14. septembra Bitef-Prolog 1

Pod sloganom „Na ivici budućnosti“, od 12. do 14. septembra u Bitef teatru i na Skveru Mire Trailović odvijaće se pozorišni program, stručne i javne tribine, performansi, kao i susreti sa umetnicima u okviru programa Bitef-Prolog.

Ceo događaj, koji je i svojevrsna najava 54. i 55. izdanja festivala koji će zbog pandemije biti održani naredne godine, realizovaće se uz strogu primenu higijensko-epidemioloških mera, obavezno nošenje maski i poštovanje fizičke distance između posetilaca, navodi se u saopštenju organizatora festivala.

U glavnom programu Bitef – Prologa učestvuju dve pozorišne predstave, pa će pored „Doline jeze“ u režiji Štefana Kegija i koprodukciji trupe Rimini protokol i Kameršpilea iz Minhena, publika moći da pogleda i predstavu čuvenog Teatara Vidi iz Lozane „Biti Arijela F.“

Svi programi Bitef-Prologa moći će da se prate na zvaničnom YouTube kanalu Bitefa, i uživo putem ekrana koji će biti postavljen na Skveru Mire Trailović.

Izvođenje predstave Dolina jeze moći će da se prati i preko malih ekrana na kanalu RTS2.

Prodaja ulaznica za predstave Bitef-Prologa počinje u sredu, 2. septembra, putem sajta https://festival.bitef.rs/, a mogu se i rezervisati putem mejla [email protected], ili na broj telefona +381 69 899 24 00.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari