Popularni "The Rock" o kandidaturi za predsednika SAD: Moj prioritet su moje ćerke 1Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Dvejn Džonson, poznat i kao „Stena“ (The Rock), potvrdio je da se neće kandidovati za predsednika Sjedinjenih Američkih Država.

Objasnio je da voli svoju zemlju, ali voli i da bude otac, posebno u ključnom periodu kada odrastaju njegove tri ćerke. Ima jednu Simonu sa bivšom ženom Deni Garsijom i dve, Džasmin i Tijanu, sa sadašnjom suprugom Loren Hašijan.

„Znam kako je biti stalno na putu i ​​biti zauzet toliko, bio sam godinama odsutan dok je moja prva ćerka odrastala. I to je ono što znači biti predsednik. Moj prioritet su moje ćerke, želim da prvo budem otac“, rekao je „The Rock“.

Podsetimo, prošle godine je za magazin „Pipl“ rekao da bi mu bila čast da bude predsednik SAD nakon što je 46 odsto ispitanika u jednoj anketi reklo da bi glasalo za njega.

„Nisam političar, niti sam ikada imao političke strasti“, rekao je tada, a zatim nastavio: „Ali kada 46 odsto Amerikanaca kaže da se zalaže za to da postanem predsednik, to me tera da ponizno i s poštovanjem ustanem, slušam i učim“, naveo je on tada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari