Poznati fotoreporter Tomislav Peternek neće biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana, Šapić tvrdi da ne ispunjava kriterijume

Ostavite komentar


  1. Stvarno smo dodirnuli dno. Bese li ono Dzej Ramadanovski sahranjen u Aleji zasluznih gradjana?

  2. Đej, Šaulić i sl. su se naročito istakli: dok su delali mogli smo da se ponapijamo.
    Peternekov rad je nešto drugo.
    Kulturo, šta ćeš nam! Al’ eto dokle dopire plivačev nivo!!!

  3. Nisam Beograđanin, ali ovo je strašno! Pa, ljudi, Gangula odlučuje, ko će biti sahranjen u aleji zaslužnih građana?! Da li, uopšte, shvatate, koliko je to strašno?! Pa, zar ne vidite da je, načisto, odlepio? On će Tita da iskopava, i da „ne dozvoli“ da se Peternek sahrani u aleji! Pa, on ne zna ko je Toma Peternek! To se ne uči, na onom strašno! „fakultetu“, na livadi u Mladenovcu, gde je doktorir’o! Kako je, uopšte, zamislio da ima pravo, da o tako nečemu odlučuje?! Kako ne shvati, da nema kapacitet, ni za predsednika kućnog saveta u sopstvenoj kući, a kamo li za geadonačelnika Beograda?!

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.