Predsednik "The Books Of Knjige" stigao u Beograd 1

Predsednik organizacije „The Books Of Knjige“ Veselin Gajović Gajo, sleteo je na beogradski aerodrom Nikola Tesla, povodom premijere filma „The books of knjige: Slučajevi pravde“ koja će se održati u sredu, 8. novembra u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Centru.

Uz velike mere obezbeđenja, Gajovića je na aerodromu dočekala jedna od najvećih filmskih zvezda u regionu, crnogorski glumac Petar Strugar, koji mu je podneo izveštaj o trenutnom stanju u kinematografiji, uručio mu buket cveća, a nakon toga mu poneo kofer i psa koga je Gajoviću poklonio Ibrica Jusić. Radi se o šnauceru Draganu, koji predsednika organizacije TBOK prati na svim putovanjima.

Nakon toga Gajović je okitio aerodromske službenike sa oko 800 dinara u apoenima od po 50 dinara, a zatim ga je Strugar vozilom komunalne policije prebacio u vilu na Dedinju u kojoj će provesti nekoliko dana.

Ostatak organizacije TBOK ima plaćen smeštaj u konobi Trnovo, kod Vuleta Gazivode, a sa Gajovićem i Draganom će se sresti na premijeri filma, jer predsednik organizacije TBOK ne voli da se sreće sa ostatkom ekipe, osim kad mora.

Dve projekcije beogradske premijere filma „The Books of Knjige: Slučajevi pravde“ rasprodate su a otvorena je treća u Cineplexxu UŠĆE Shopping Centru 8. novembra, dok je je dan kasnije za premijeru u Novom Sadu, u Areni Cineplex, rasprodata jedna a otvorena druga projekcija.

Od 9. novembra film će se naći na repetoaru ostalih bioskopa u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari