Predstave Narodnog pozorista na Jutjub kanalu tokom predstojećeg vikenda 1Foto: Pixabay/ulma93

Tokom predstojećeg vikenda Narodno pozorište u Beogradu će preko svog Jutjub kanala emitovati besplatno tri popularne predstave različitih žanrova, saopšteno je danas.

Кomedija „Gospodja ministarka“ u režiji Jagoša Markovića biće emitovana 20. marta u 21.00 sati, balet „Hazarski rečnik – lovci na snove“ u koreografiji Ronalda Savkovića biće emitovan u nedelju, 21. marta u 21.00 sat, a tačno u podne istoga dana je opera „Pepeljuga“ u režiji Jagoša Markovića.

Linkovi za gledanje predstava mogu se naći na društvenim mrežama i sajtu Narodnog pozorišta u Beogradu.

Zbog najnovijih mera za suzbijanje epidemije korona virusa Narodno pozorište, kao i druge ustanove kulture, nije otvoreno za posetioce do ponedeljka, 22. marta.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Jedno reagovanje na “Predstave Narodnog pozorista na Jutjub kanalu tokom predstojećeg vikenda”

  1. Jeste li objavili odigravanje predstave u Narodnom pozoristu za dve persone: Vucic Aleksandra i Darije Kisic-Tepavcevic ? Postoji fotografija njih dvoje samih u gledalistu. Ako je posadujem ja i oko 100.000 ptratioca drustvenih mreza, posedujete je i vi. Ne zaboravite da je cutanje za ubistvo Cvijana u trajanju od tri godine zavilo sve drzavne institucije u crno. Progovorite bar o tim granicnim situacijama. Molio bih.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.