Priča o „srpskom Psihu“, saradniku predsednika Srbije

Recenzija novog romana Marka Vidojkovića "Đubre", koji izlazi iz štampe sutra u izdanju "Lagune"

Ostavite komentar


  1. Nisam čitao ovu knjigu Vidojkovića, nisam nikada čitao ništa od Vidojkovića, time se naravno ne hvalim, razlog zbog kog ga ne čitam je sasvim jednostavan: više voolim da ga slušam, kao i Teofila Pančića…zbog čega sve ovo pišem, (ako ga već nisam ljubitelj njegovih knjiga, naime, samo sam je jednom prelistavo i to bi bilo sve, zanimaju me oni pisci od kojih mogu nešto da naučim, vala sam razvukao ovo kao lastiš, e, pa, da skratim Žvalavog sam nedavno u jednom komentaru nazvao Žvalonjom i nije mi objavljen komentar, pozivam se na slobodu štampe i to je to, dakle, mislimo na isu osobu, a na koga bi drugog i mogli da mislimo kada kažemo da je žvalav i da žvalavi več 30 i kusur godina i, eto, to smo što smo, birali smo ga, ilis e on sam izabrao

    1. Ovu knjigu nisi mogao ni citati jer tek sutra izlazi u prodaju a da si bar tekst procitao znao bi, bitno da si komentar stavio.

  2. Moja deca imaju između 30 i 40 godina. Pričao sam sa njima i njihovim drugarima o knjigama gospodina Vidojkovića. Niko, ama niko, u njima nije našao ovo što je autor ove kolumne našao. Ali, svako ima pravo na svoj izbor.

  3. Vidojković mu dodje kao.dvorska luda. Čovek je poremećen kao i AV. Svaki na.svoj način. Nažalost u Srbiji se samo takvi vide, naravno uz tkz. rijaliti zvezde.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.