Prvi tizer za „That '90s Show": Proverite ko se vraća iz hita „That '70s Show" i kako izgleda nova ekipa 1Foto: Youtube Printscreen/Netflix

Hit serija Vesele sedamdesete konačno dobija svoj nastavak pod nazivom Vesele devedesete, a Netfliks je objavio prvi tizer trejler i datum izlaska nove sezone.

Nova serija imaće 10 epizoda u svojoj prvoj sezoni, koja će biti dostupna na Netfliksu od 19. januara, a videćemo Kurtvuda Smita i Debru Džo Rap kako repriziraju uloge Reda i Kiti Forman, zajedno sa novom generacijom tinejdžera, među kojima je i Erikova i Donina ćerka Leja.

Radnja se odigrava 1995. godine, kada Leja (Kali Haverda) odlazi kod bake i deke preko leta i upoznaje komšinicu Gven (Ešli Aufderhajd), njenog brata Nejta (Maksvel Donovan), njegovu devojku Niki (Sem Morelos), kao i Ozija (Rejn Doi) i Džeja (Mejs Koronel).

Leja uviđa da avantura čeka na njih, baš kao što su njeni roditelji pravili nestašluke dvadeset godina ranije, tako da ubeđuje roditelje da ostane duže kod bake i deke. Kiti je presrećna što podrumom ponovo odjekuju veseli dečji glasovi, a Red uopšte nije oduševljen.

https://www.youtube.com/watch?v=jOpoPPIRtdQ

U tizeru vidimo Kiti i Reda u najboljoj formi i samo nagoveštaj onog što nas očekuje od podmlatka serije. Potvrđeno je da će svoje uloge u nekom obliku reprizirati i Tofer Grejs, Lora Prepon, Ešton Kučer, Mila Kunis, Vilmer Valderama i Tomi Čong.

Izvor: ET Online

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari