Rasprodato jubilarno 60. izvođenje kabaretske predstave Čeznem da vam kažem: Zakazan novi datum 1Foto: Privatna arhiva

Kabaretska predstava Čeznem da vam kažem će u četvrtak 16. novembra od 20 časova u Teatru Vuk doživeti jubilarno 60. izvođenje.

Predstava je za godinu i po dana izvođena u 50 gradova u Srbiji i šire.

„Ni u najluđim snovima nisam zamišljao da će nešto što sam napravio „za svoju dušu“ doživeti toliko izvodjenja i da će publika toliko zavoleti ovu našu predstavu. Obišli smo deo ove naše lepe zemlje, ali i gradove u Crnoj Gori i Republici Srpskoj. Stigli smo i do nekih naših enklava na Kosovu i Metohiji i doneli ljudima radost, emociju i iskrenost. Mislim da je to ono što našu predstavu čini jedinstvenom. Ljudi se poistovete sa nama, shvataju da imamo iste radosti i iste boli. Prepoznaju se u našim pričama i kako kažu dožive pravi rolerkoster emocija za ta dva sata“ – kaže Milorad Damjanović, autor predstave.

U Teatru Vuk karte za 16. novembar su rasprodate, ali novo igranje u prestonici zakazano je za 25. decembar. U međuvremenu ova vesela ekipa glumaca gostovaće u Obrenovcu, Belom Manastiru u Republici Hrvatskoj, u Novom Sadu u SNP-u, Bijeljini, Smederevu i Šapcu.

Autor predstave  Čeznem da vam kažem je Milorad Damjanović, prvak drame Beogradskog dramskog pozorišta, a pored njega svoje intimne i emotivne priče kroz stihove i muziku ispričaće vam i otpevati glumci Mina Lazarević, Dragana Mićalović, Stevan Piale, Iva Štrljić, sopran opere Narodnog pozorišta Nataša Radovanović i pijanista Pavle Joksimović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari