Robert de Niro će po prvi put biti glavni glumac u seriji „Zero Day" 1Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Robert de Niro svašta je ostvario u karijeri i iza sebe ima brojne legendarne filmske uloge, a sada će nešto uraditi po prvi put, a to je da bude glavni glumac u jednoj seriji.

U predstojećoj Netfliksovoj mini-seriji pod nazivom Zero Day, Robert de Niro biće izvršni producent i glavni glumac.

U pitanju je triler od šest epizoda čiji su tvorci Erik Njuman, Noa Openhajm i Majkl S. Šmit, dok će rediteljka i izvršna producentkinja svih epizoda biti Lesli Linka Glater.

Po zvaničnom opisu, ova serija postaviće pitanje kako ljudi pronalaze istinu u svetu u krizi, na koji naizgled utiču sile van naše kontrole, kao i koliko su teorije zavere zapravo proizvodi naše mašte.

Erik Njuman je rekao: „Ceo život sam fan Roberta de Nira. To da je on deo produkcije i glavna zvezda serije nisam mogao ni da sanjam. A Lesli Linka Glater režirala je toliko mojih omiljenih televizijskih epizoda, ona je bila jasan prvi izbor za mesto rediteljke“.

De Nira ćemo pre ove serije gledati u dugoočekivanom filmu Martina Skorsezea Killers of the Flower Moon, a glumiće i u seriji Mr. Natural.

On nije jedini poznati glumac koji debituje u seriji pod stare dane, jer su to prvo učinili Harison Ford sa serijama Shrinking i 1923 i Arnold Švarceneger, koga ćemo gledati u seriji FUBAR.

Izvor: Indie Wire

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari