S.A.R.S. u Londonu : Koncert zakazan na zahtev fanova iz Velike Britanije 1foto : Jan Kocjan

Grupa S.A.R.S. tokom posle više od 15 godina karijere će 1. septembra prvi put nastupiti u prestonici Velike Britanije, Londonu u poznatom klubu Electric Ballroom.

“Do sada smo imali mnogo sjajnih koncerata širom Evrope, ali trebalo je ipak puno vremena da se desi koncert u Londonu. Iako je koncert bio zakazan za maj mesec, na putu nam se isprečio proceduralni problem sa dobijanjem vize, ali sada smo i tu prepreku rešili, pa jedva čekamo nastup. Inače, ovaj koncert je zakazan na zahtev brojnih fanova iz Velike Britanije, koji su nam se često javljali sa molbom da sviramo u Londonu, tako da jedva čekamo druženje sa publikom za koju do sada nismo imali priliku da sviramo.” rekao je Žarko Kovačević, frontmen benda.

Pre koncerta u Londonu S.A.R.S. će nastupiti na festivalima u Novom Bečeju, Osijeku, a u Sofiji će održati samostalni koncert.

Bend je ovog leta imao sjajne nastupe u Zagrebu, Temišvaru, Velenju, Sarajevu, Trogiru, Korčuli, Dojranu, Murskoj Soboti, a po prvi put su nastupali i u Bosanskoj Krupi, Temerinu, Jajcu, Novom Travniku, Goraždu i Smederevu.

Pored mnogih hitova sa prethodnih sedam albuma, dosadašnju karijeru S.A.R.S -a su obeležile pesme “Buđav lebac”, “Perspektiva” , “Lutka”, “Veruj mi”, “Rakija” i mnoge druge, a u niz velikih hitova će se svakako upisati i pesma “Hej kafano”, koju su poslednju objavili.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari