Ova komedija prati Nikolu (Gordan Kičić), vodeću zvezda reality programa koji se zove „Tri minuta slave“. U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vređa ljude koji se na taj šou prijave, i zbog toga je jako cenjen i odlično plaćen. Njegove zlobne i otrovne reči magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa. Osim toga, on smišlja i razne druge reality formate, kao i razne skrivene kamere. Rečju, njegov život je reality program.

„Drago mi je da ponovo radim sa Miloradom i bio mi je izazov da uđem u tako kompleksan lik. Nije lako ući pod kožu karakteru koji sam u filmu oživeo. Ako bismo razmišljali o njegovoj moralnoj vertikali, ona nije baš na mestu, ali baš zbog toga sam se dogovorio sa rediteljem da ga ne osuđujemo već da ga odbranimo i da mu damo ljudsku stranu“, izjavio je Kičić. On dodaje da je ekipa napravila film koji ne osuđuje, ali pokazuje izvesne anomalije u našem društvu. Napominje, međutim, da inspiraciju nije pronalazio gledanjem televizijskih formata koji danas dominiraju u Srbiji. „Niti znam ko pravi rijaliti programe niti ih gledam. Gledao sam nekoliko talent šou formata i to je sve. Lik koji igram sam izmaštao na osnovu vrlo preciznog scenarija koji mi je Milinković dao i to je sve“, istakao je Kičić.

U filmu igraju i: Boris Milivojević, Aleksandar Radojičić, Jelena Đukić, Tamara Krcunović, Olga Odanović, Radoslav Milenković, Ljubomir Bandović, Milena Radulović… Komedija „Patuljci sa naslovnih strana“ je od sutra na redovnom repertoaru svih bioskopa.