Nakon beogradske promocije i preslušavanja albuma „Mehanizam“ u Beogradu, bend Uzemljenje postavio je kompletan album na svoj zvanični Youtube kanal, a dostupan je i za besplatno preuzimanje sa sajta benda www.uzemljenje.net. U pripremi je i video-spot za pesmu „Ni po jada“ te se time zahuktava promocija koja će biti zaokružena živim nastupima na jesen.

„Mehanizam“ je njihov prvi studijski album i na njemu se nalazi devet pesama. Album je producirao i miksao Miloš Mihajloviću studiju „Blaze“. Ukupno trajanje albuma je 48 minuta. Pakovanje za album urađeno je od eko-kože sa zlatotiskom, a od propratne građe uz CD ide booklet od četiri lista tj. osam stranica. Na prednjoj strani nalazi se prepoznatljiv logotip benda.

Ovo izdanje dostupno je u fizičkom obliku po ceni od 500 dinara (plus PTT troškovi) i može se naručiti putem mejla uzemljenjeŽhotmail.com ili porukom na Facebook stranici www.facebook.com/uzemljenje gde je potrebno navesti svoje ime i prezime i adresu za slanje. Bend je nastao 2011. godine i od starta je posvećen isključivo autorskom stvaralaštvu. Posebnu pažnju posvećuju tekstovima koji imaju apelativnu ulogu na slušaoca i ljudsku svest. Tekstovi su društveno angažovani, sa jasnom kritikom na račun društvenog sistema, ali i čoveka kao pojedinca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari