Besplatan koncert povodom 30 godina benda Dža ili bu 1

Dža ili bu proslavljaju 30 godina rada novim spotom i besplatnim koncertom koji će se održati u Božidarcu, na Vračar Rocks festivalu, 28. aprila od 20 časova.

Dža ili bu osnovan i su 1987. na Vračaru, pa će baš tu i proslaviti 30. rođendan. Iza sebe imaju sedam studijskih albuma, a aktuelno izdanje “Sedma sila” proglašeno je od strane slušalaca Radio Beograda 202 za najbolji album 2016. godine, a singl “Gasio sam mrak” za hit godine. Dža ili bu su ujedno i jedan od koncertno najaktivnijih bendova na našim prostorima. U poslednjih pet godina svirali su više od 250 koncerata širom regiona, a tokom dosadašnje karijere održali su ih više od 700. Dža ili bu već imaju tradiciju da na proslavama jubileja ugošćavaju najbolje mlade bendove: za 20. rođendan ugostili su Repetitor, za 25 godina postojanja Straight Mickey & The Boyz, a za 30. rođendan pozvali su nove nade rock scene – grupu Degeneza.

Pošto je kapacitet Božidarca ograničen, a bend želi da časti fanove besplatnim koncertom, ulaznice će biti besplatne, ali neophodne! Ulaznice za rokenrol koncertnu žurku sezone mogu da se preuzmu u Felix Shop-u (TC Sremska, I sprat). Jedna osoba može da preuzme maksimalno četiri ulaznice.

Pred veliki rođendanski koncert koji nas očekuje u Božidarcu 28. aprila, Dža ili bu su objavili i novi spot za pesmu “Zauvek”. Spot je snimljen u produkciji studija “Fabrika” uz veliku pomoć i podršku RTS-a, koji je bendu ustupio deo video materijala.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=WkwHmMHrovM]

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari