Danijela Buzurović: “U haosu svakodnevice zaboravljamo šta je najvažnije, Survivor nas podseća na to” 1Foto: Goran Srdanov

Nova sezona Survivora uveliko donosi nove izazove i avanture crvenog i plavog plemena u Dominikanskoj Republici, ali i novu sezonu specijala Survivor plus koji je publika sa nestrpljenjem iščekivala.

I ove godine, sa vrelog peska Dominikane neispričane priče najpopularnijeg šou programa u Srbiji donosiće nam dobro poznato lice televizije Nova – Danijela Buzurović.

Po čemu se aktuelna sezona Survivora razlikuje od prethodne i kakvi su Vaši utisci o novim takmičarima i dešavanjima na ostrvu?

– Svaki Survivor je uzbudljiv. Svaki na svoj način i nezahvalno je porediti sezone, ali ova je svakako uzbudljiva od samog početka. Već u prvih nekoliko dana emitovanja videli smo početak jedne ljubavne priče, zatim su u oba plemena ušli novi takmičari koji su već ostavili utisak na publiku, imamo raznovrsne ličnosti kada su sami takmičari u pitanju i zato je zanimljivo pratiti i kako se razvijaju međuljudski odnosi na ostrvu. Ipak, mislim da najbolje tek predstoji i da se priča tek zahuktava.

Danijela Buzurović: “U haosu svakodnevice zaboravljamo šta je najvažnije, Survivor nas podseća na to” 2
Foto: Goran Srdanov

Koliko je važna poruka koju Survivor nosi, ne samo kada je reč o preživljavanju u teškim uslovima, već i u smislu pobeđivanja sebe i psihofizičkog zdravlja uopšte?

– To je strana ovog šou programa koja se meni posebno dopada i koju volim često da istaknem. U haosu svakodnevice zaboravljamo šta je najvažnije u životu, a ova emisija može da nas podseti bez obzira na to što nismo mi na pustom ostrvu bez hrane i mekanog kreveta već takmičari. Upravo su pozitivne poruke ono što želimo da prenesemo, imajući u vidu da Survivor promoviše vrednosti kao što su zajedništvo i timski rad, sport, boravak u prirodi… Dobijali smo toliko poruka od naših gledalaca koji govore da ih je Survivor podstakao na bavljenje fizičkom aktivnošću kroz igre na poligonima, da su im uzori naši takmičari i takmičarke koji na ostrvu pokazuju neverovatne psihofizičke sposobnosti – ne zaboravimo da nije bitna samo fizička spremnost, već i psihička snaga koja je od nemerljive važnosti za Survivor.

Da li biste se ikad usudili da se prijavite za Survivor? Šta bi Vam najviše nedostajalo na pustom ostrvu i čega biste se najteže odrekli?

– Nisam sigurna da bih se okuražila da se prijavim, ali kada bih otišla najteže bih podnela spavanje na mestu gde razne životinje mogu da dođu do mene.

Šta nas to novo očekuje u emisiji Survivor plus ove sezone?

– Novi gosti, nove teme, novi događaji. Ostalo ne mogu da otkrivam jer smo smislili mnoga iznenađenja, koja to ne bi bila ako ih otkrijem. Pažljivo pratite Survivor plus i očekujte neočekivano!

Survivor plus na TV Nova počinje u sredu 27. marta, odmah nakon nove epizode Survivora. Specijal će se emitovati i u petak 29. marta, a zatim svakog ponedeljka, utorka, srede i petka nakon Survivora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari