mrleFoto: Printscreen/YouTube/ Podcast Inkubator

Mrle iz benda Let 3 objavio je na svom Tviter nalog snimak koji prikazuje da se uveliko priprema za Evroviziju, odnosno da sprema ruže za nastup.

Na video se snimao uz lonac u kome drži ruže i zaliva ih, uz natpis „Spremam ruže za zadnjice za Liverpul“, piše Index.hr.

Naime, članovi benda Let 3 su već na Dori imali velike crvene ruže u zadnjicama, ali im to nije bio prvi takav nastup – to se desilo i 2006. godine kada su nastupili na RTV Sloveniji s peesmom Dijete u vremenu.

Podsećamo, Let 3 će za manje od dve nedelje predstaviti Hrvatsku na Eurosongu s pesmom Mama ŠČ.

Trenutno na kladionicama drže 14. mesto, a srpski predstavnik Luke Black celo vreme je bio ispred Leta 3, a sada je na 15. mestu.

Let 3 se u jeku priprema za Eurosong našao u skandalu

No u jeku priprema za Liverpul, Let 3 se našao u skandalu. Prlju su mnogi zasuli negativnim komentarima jer je objavio fotografiju fritula uz poruku „Neka se momci naviknu“ nakon što su Hajdukovi juniori izgubili u finalu Lige šampiona za mlade.

Prlja se naposletku izvinio navijačima.

„Priznajem, pogrešio sam što sam dirao ono što nam je svima najdraže, a to su naša deca i beskrajno mi je žao zbog toga, te ovim putem molim sve koje je povredila moja objava za oprost. I sam sam roditelj tako da je moj greh samim tim još i teži“, napisao je na Tviteru.

„Jednostavno, prst mi je bio brži od pameti. Ne bih voleo da se ovo shvati kao puko saniranje štete jer ovo što pišem, pišem iskreno i u nadi da će doći do onih kojima je namenjeno, tako da vas molim i za RT ove objave“, dodao je.

„Takođe želim da naglasim da ta moja objava nema nikakve veze s Letom 3 koji sam takođe doveo u lošu situaciju svojom nepromišljenošću, izvinjenje ostalim članovima zbog toga. Apelujem na razum svih i još jednom se iskreno izvinjavam svima. Hvala“, zaključio je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari