U sredu je iz Foksa zvanično saopšteno da će pevačica i glumica Dženifer Lopez i Stiven Tajler, frontmen grupe Aerosmit, biti nove sudije televizijskog nadmetanja talentovanih pevača, „Američki idol“. Ovaj par, koji treba da pomogne u podizanju rejtinga, pridružiće se producentu Rendiju Džeksonu. Oni zamenjuju odlazeće članove žirija – Sajmona Kovela, Elen Dedženeres i Kara Dio Guardija.


Vest da će Tajler biti sudija u „Američkom idolu“, poprilično je razljutila njegov kolegu iz grupe Džoa Perija. Američki tabloidi pišu da je netrpeljivost između njih dvojice navodno ponovo na snazi, te da je samim tim opet aktuelna priča o odlasku Stivena Tajlera iz Aerosmita. Tajler je ove spekulacije „podgrejao“ najavom solo singla.

– „Američki idol“ je samo jedan stepenik ispred „Nindža kornjača“. Stiven se promenio, ovako nešto on sigurno ne bi radio u vreme kada smo osnovali Aerosmit – rekao je Peri.

Lopezova je, povodom svog novog angažmana, rekla da se nada da će „pronaći novog Majkla Džeksona“ u „Američkom idolu“. Nova, deseta po redu sezona, počinje u januaru 2011. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari