Exit ludnica nastavljena 1Foto: Jelena Ivanović

Exit festival je u punom jeku. Sinoć su nastupili popularni engleski kantautor Jake Bugg. Žurka je nastavljena uz Years & Years, Jake Bugg, Solomuna, Dixona…

Za nastavak još jedne nezaboravne večeri  pobrinula se i britanska senzacija Years & Years (na fotografiji) koja je tačno u ponoć nastupila na glavnoj bini EXIT festivala. Južnoafrička superzvezda Black Coffee, kao i sjajni Jamie Jones zagrejali su mts Dance Arenu, na kojoj je žurka tradicionalno trajala do samog jutra koje su posetioci dočekali uz dvojicu neprikosnovenih lidera Solomuna i Dixona koji su specijalno za mts Dance Arenu pripremili tročasovni back2back sunrise set. Na popularnoj Addiko Fusion bini, drugog dana EXIT festivala publiku su razmrdli Kanda, Kodža i Nebojša kao i bosanskohercegovačka grupa iz Mostara Zoster. Ljubiteljima najtvrđeg zvuka bio je zagarantovan  provod uz bendove kao što su Debeli precjednik,  Ratos De Poarao i Ground Zero.

Tribina "Čiji je NAŠ jezik?"

Na EXIT festivalu, u Ulici aktivizma večeras od 19:30 h, pokret “Novi optimizam”, oslanjajući se na debatu nedavno započetu u regionu, organizuje tribinu povodom Deklaracije o zajedničkom jeziku.

Gosti tribine su: Snježana Kordić, lingvistkinja i autorka knjige „Jezik i nacionalizam“, Vladimir Arsenijević, pisac i predsednik udruženja KROKODIL, Teofil Pančić, novinar i publicista, Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar, Vlatko Sekulović, aktivista pokreta “Novi optimizam”, a Milena Minja Bogavac će biti moderatorka.

 

Vikend ludnicu nastaviće Jason Derulo, Duke Dumont i brojni drugi’]

Na Petrovaradinsku tvrđavu trećeg dana festivala stiže autor udarnih hitova današnjice, Jason Derulo. Za nastavak sjajnog vikenda  pobrinuće se i holandske bass zvezde Noisia, za čiji vam nastup preporučujemo da trenirate kondiciju. Zarazni funk i deep house zvuk proširiće se mts Dance arenom malo posle ponoći, kada će nastupiti jedan od najmlađih producenata Kungs. Žurka će tradicionalno trajati do samog jutra koje će posetioci dočekati uz sjajnog Duke Dumonta, Faithless DJ Set i Hot Since 82. Nadaleko poznat kao džentlmen i vrsan pevač, Zvonko Bogdan, posetiocima Addiko Fusion bine preneće ljubavnu atmosferu, nakon kog nastupa bend Zabranjeno pušenje i Maika, a čast da zatvore binu imaće Kiša metaka i Sve barabe. Ljubiteljima najtvrđeg zvuka zagarantovan je provod uz bendove kao što su Angelic Upstarts i Discharge. Ulaznice za treći dan Exita skoro su rasprodate, a ukoliko ih još uvek bude, cena ulaznice na vratima biće 4.490 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari