Finale Pesme Evrovizije 14. maja uživo na sajtu Danasa komentarišu Draža Petrović, Branislava Antović i Milan Stanković (Sevdah Baby) 1

Finale Pesme Evrovizije u subotu 14. maja od 21 sat uživo na sajtu Danasa pratiće i komentarisati, numeru po numeru, glavni i odgovorni urednik Danasa Dragoljub Petrović, novinarka i blogerka Branislava Antović i muzičar Milan Stanković – Sevdah Baby.

U blogu uživo „Danasov tročlani žiri“ ocenjivaće svaku zemlju učesnicu po završetku nastupa.

„Evrovizija 2022. će biti moje prvo praćenje te manifestacije posle baš mnogo godina, jer ovaj put imamo zaista autentičnu i inovativnu predstavnicu, rekao bih, konačno. Kapiram da će i ove godine biti dosta komičnih nastupa, na ivici ili preko ivice kiča, ali to Evroviziji daje tu čar koju ima„, poručuje Milan Stanković – Sevdah Baby uoči subotnjeg finala.

Draža Petrović očekuje da u subotu mali Danasov žiri izabere bolju pesmu od one koja pobedi, ali isto tako da Srbija eksplodira na Evroviziji, ako već nikako ne može eksplodira u Evropi.

„Svaki očajan pevač obožava da ocenjuje druge pevače, tako da je ovo bio moj san“, navodi urednik Danasa.

Branislava Antović kaže Ima nešto magično u Aninoj pojavi i pesmi i da nas ta magija ne napušta od momenta kada je pobedila i time uspela da najpre razjedini, a onda i ujedini Srbiju.

„Ovo prvo je mnogima uspelo, ali ovo drugi baš retkima. Jedva čekam da vidim kako će zamađijati Evropu i kako će, sigurna sam, biti na korak da Evroviziju dovede u Glibovac. A ko zna, ako politika ne učini svoje, možda joj to i uspe. Bićemo tu da navijamo, a uz to i damo koji zanimljiv komentar na račun drugih učesnika“, poručuje Brana Antović pred finale u subotu 14. maja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari