INDIREKT Showcase festival 12. 13. i 14. novembra u Domu omladine 1foto: https://www.facebook.com/indirektbg/

– INDIREKT Showcase festival, mesto odakle sve direktno počinje, bazira se na kombinaciji koncertnih nastupa koji uključuju i etablirane i nadolazeće umetnike, bendove sa tribinama i diskusijama na temu muzičke industrije, trendove u marketingu, razmenu iskustava, kontakata i još mnogo toga – ukazano je u najavi ovog festivala koji počinje sutra, traje do nedelje, i održava se u Domu Omladine Beograda.

U najavi je istaknuto da će se „ovogodišnji koncept u nekim aspektima razlikovati od prethodnih i da dobija novi vizuelni identitet. Muzička selekcija orijentisana je na region Balkana, uz plan da se festival u budućnosti etablira i u evropskim okvirima“.

Najavljeni muzički izvođaču su: Yan Dusk & hari kvoter, balans, Neprijatno mi je, Klinika Denisa Kataneca, KUKLA, Klotljudi, radnik, Žen, Ana Avramov, Koala Voice, Yus Yus, Trobecove krušne peći, Azza & Kapale, 21. vek, Lenhart Tapes Orchestra, Presing, Cactus Fields, Gazorpazorp.

Trodnevni festival, pored koncerata, organizuje i bogat prateći program sa značajnim imenima sa domaće i regionalne scene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari