Kao specijalni gost na koncertu Mihalisa Hadzigijanisa (Michalis Hatzigiannis), 21. decembra u Beogradskoj areni, nastupiće Kiki Lesendrić. Kikiju je poziv stigao direktno od Mihalisa i njegovog menadžera jer je Kiki autor jednog od Mihalisovih hitova – „To Party“.


Pesma našeg popularnog autora i frontmena grupe Piloti našla se na Mihalisovom albumu „Monos mou“ iz 2007. godine i vrlo brzo postala jedna od najslušanijih. Iste godine osvojila je brojne nagrade uključujući i nagradu „Mad Video Music“ za najbolji umetnički video spot a samo do sada „To Party“ je doživela preko 20 obrada od strane drugih izvođača.

I sam Kiki misli da je to jedna od njegovih najboljih pesama kao autora. Po rečima Kikija Lesendrića, „Mihalis Hadzijanis je trenutno najveća mlada zvezda Grčke. Svojim nastupima i uspesima poslednjih godina pokrenuo je celu jednu novu scenu: nastupi su mu odavno prevazišli lokalni karakter, ima velike i spektakularne koncerte i pojavu koja dolikuje ozbiljnoj svetskoj zvezdi, kao i sve sto uz to ide – medijsku pažnju, status, veliki broj poštovalaca i fanova. On je sasvim sigurno jedna od nekoliko najvećih mladih grčkih zvezda, a po meni i ubedljivo najveća. Među mlađom publikom i tinejdžerima je sigurno bez premca“.

Mihalis Hadzigianis od 2000. do sada osvojio je preko 30 priznanja za svoju muziku što ga čini jednim od najuspešnijih grčkih izvođača u protekloj deceniji. Godine 1998. predstavljao je Kipar na izboru za pesmu Evrovizije. Prošle godine objavio je i internacionalni album na engleskom jeziku a našao se i na čuvenoj Forbes listi među samim vrhom najuticajnijih slavnih ličnosti u Grčkoj. Hitovi poput „Xeria Psila“, „Ola I Tipota“, „Pio Poly“, „Mono Sta Onira“ rado su slušani i na našim radio stanicama.

Ulaznice po ceni od 1.900, 2.250 i 2.500 dinara na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim, Ušće šoping centar, knjižare Delfi i Vulkan, Dom sindikata, Gigstix. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.tickets.rs i www.eventim.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari