Ko će sve zabavljati Srbiju u novogodišnjoj noći?

Ostavite komentar


  1. Ne, u Novom Sadu neće nastupati pevačica Josipa Lisac, nego bend Josip A Lisac. U pitanju je rok grupa iz Novog Sada. Molim Vas ispravite ovo da ne biste uneli pometnju.

  2. Zabavljace nas premijer koji ce iz bubnja izvlaciti mena botova, najboljih botova u proteklih 366 dana. Osim bogatijeg sendvica nego inace, najbolji bot dobice cak cetiri besplatne ture (za cetiri godisnja doba) po raznim gradovima u Srbiji i to u dane kada premijer otvara virtuelne fabrike uz ambijent stvarnih mitinga lumpenproletarijata u XXI veka i novogodisnja torta sa likom Zorane Mihajlovic umesto zutog margarina! Pa da vidis, brajko moj, kako je to kada botovi slave Novu godinu!

  3. Ovo je jedan od osnovnih razloga sto volim Danas: starinski, cisto obavestajni clanci, kao da smo normalni ljudi, u nekoj normalnoj zemlji…

  4. Зашто нам намећу рок и поп музику и то за новац пореских обвезника?

  5. Koancno Pogon i konacno dobra zurka za novu godinu, svaka cast sto ste stavili u Vas izbor

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.