Koncert grupe ‘’Van Gogh’’ na Omladinskom stadionu u Pirotu 1Foto: Z. Panić

Poznati rok sastav ‘’Van Gogh’’ sinoć je posle šest godina ponovo nastupio pred publikom u Pirotu. Koncert je organizovao Dom kulture Pirot.

Koncert je održan u sklopu Pirotskog kulturnog leta a održan je na Omladinskom stadionu u Pirotu pred ljubiteljima rok zvuka koji su uživali u njihovim poznatim hitovima.

Jedna od stanica na njihovoj aktuelnoj turneji rok bio je i Pirot.

Energičnim, njima svojstvenim nastupom, nagradila ih je publika, koja je uglas pevala poznate hitove ‘’Van Gogha’’.

Od objavljivanja poslednjeg, desetog studijskog albuma, prošlo je pet godina.

Fontmen grupe Zvonimir Djukić Djule pre koncerta u izjavi medijima je  najavio novi album sa  pesama drugačijim od dosadašnjih, koji bi trebalo da se pojavi na jesen.

– Kada nismo na koncertima, onda smo u studiju. Pripremamo mnogo novih pesama. Neki novi izraz je ‘’Van Gogh’’ spremio, neko drugačije pismo od prethodnog. Verujem da će biti na radost i po volji publici. Nismo se trudili da se nikome dopadnemo, ostali smo dosledni i svoji. Ne povladjujemo aktuelnim tendecijama i u svojim pesmama govorimo na naš način o životu kakav on jeste i apelujemo na to kakav bi mogao da bude bez neumoljivih i besmislenih rijaliti programa, koji dolaze sa svih programa-rekao je  Djule.

Koncert je završen pesmom “Andjele moj brate“ i obećanjem da će ‘’Van Gog’’ u Pirot doći ponovo po izlasku novog albuma a na radost publike koja je I ovoga puta uživala u njihovom zvuku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari