Konstrakta doputovala u Torino, promena u sastavu evrovizijskog tima 1Foto: RTS

Predstavnica Srbije Ana Đurić Konstrakta i delegacija RTS-a na Pesmi Evrovizije krenuli su u ranim jutarnjim časovima putem Torina.

Na letu Beograd–Milano, specijalnu dobrodošlicu i ugodan let našoj predstavnici Ani Đurić Konstrakti poželela je posada Er Srbije. Konstrakta i delegacija RTS-a svečano su medijski ispraćeni u Torino, 28. aprila.

Sa Anom će se na evrovizijskoj sceni naći Milovan Bošković, Kosta Đuraković, Jovan Antić i Maja Ranđić, a iz privatnih razloga, jedna od članica hora naše ovogodišnje predstavnice morala je da otkaže učešće na festivalu, navodi RTS.

Brzim reagovanjem, doneta je zajednička odluka da će Kristina Radenković, koja ima dugogodišnje televizijsko iskustvo, ali i evrovizijsko – kao voditeljka iz grin ruma Pesme Evrovizije u Beogradu, a ujedno i glumica, biti deo našeg evrovizijskog tima.

Pored članova hora, uz našu predstavnicu su i stilistkinja Ivana Kesić, frizer Danilo Mataruga i šminker Irena Miletić, kao i reditelji nastupa Miodrag Kolarić i Jasmin Cvišić, i RTS-ovi članovi delegacije koji će raditi na tome da nastup Srbije bude jedan od najzapaženijih na ovogodišnjem festivalu.

Tim Srbije već sutra ujutru ima prvu probu na Pesmi Evrovizije, odakle nam se javljaju sa najnovijim vestima sa velike scene u Torinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.