Londonski muzej obožavaocima Tejlor Svift nudi posao iz snova 1Foto: James Gourley / Shutterstock Editorial / Profimedia

Važno obaveštenje za najveće obožavatelje Tejlor Svift: oglas za vaše radno mesto iz snova je upravo objavljen.

Britanski Muzej Viktoria i Albert traži obožavaoca Tejlor Svift za jednu od savetničkih pozicija koje muzej stvara kako bi svojim kustosima pomogao da nauče više o specifičnim temama i kulturnim trendovima.

Londonski muzej je u petak rekao da želi da razgovara s britanskim „Swiftisima“, kako se nazivaju obožavaoci vift, uoči njene evropske turneje ne bi li dobio „uvide u kulturu i umeće ručno izrađenih znakova, narukvica prijateljstva i suvenira u vezi sa Tejlor Svift“. Njeni obožavaoci su poznati po tome što razmenuju narukvice prijateljstva na njenim koncertima, piše Index. hr

Druge savetničke uloge u muzeju odnose se na obožavatelje emoija ili ljubitelja predmeta poput cipela “Kroks”, a na internet stranici muzeja piše da je reč o honorarnim poslovima.

Muzej je već zaposlio obožavaoca LEGO-a i Pokemona za slične uloge.

Kandidati koji budu odabrani će se sastati s kustosima muzeja kako bi s njima podijelili svoje znanje. Muzej je rekao da su radna mesta „deo napora da nadopuni ogromno znanje kustosa unutar zidova muzeja i da se ‘odozdo’ unese iskustvo u veoma specifičnim kulturnim nišama“.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari