Koncerti Miška Plavog tradicionalno oduševljavaju publiku koja rado iznova sluša njegove muzičke bravure. Zbog toga, 26. decembra, Miško Plavi ponovo nastupa pred publikom Mikser hausa, sa već dobro uigranim sastavom koji, pored njega, čine Vasil Hadžimanov za klavijaturama i Srđan Dunkić na bubnjevima.

Ovoga puta im se pridružuje i specijalna gošća, jedan od najlepših džez vokala domaće scene – Lena Kovačević.

Milivoje Petrović (Miško Plavi) je multiinstrumentalista koji se pojavio na novotalasnoj rok sceni početkom osamdesetih godina kao gitarista, basista i klavijaturista sarađujući sa bendovima: Via Talas, D’Boys, Piloti, Ekatarina Velika, i dr. Poslednjih godina njegova preokupacija je harmonika, a sa ovim instrumentom je izgradio i značajnu svetsku karijeru. Od 2000. godine izvodi program Music Around the World, sa kojim je održao više od 200 koncerata u Japanu, gde je objavio i album „Istok ljubi zapad“. Autor je muzike za nekoliko srpskih, francuskih i američkih filmova. Miško Plavi se nedavno vratio sa turneje po Japanu, gde je nastupao sa najboljim mladim klasičnim muzičarima na nekoliko koncerata, između ostalih u srpskoj ambasadi i Senagawa teatru u Tokiju. Pored nastupa u glavnom gradu Japana, Miško je nastupio i u Osaki, Fukuoki, Hirošimi i drugim gradovima. Ovo je bila njegova 13. turneja u Japanu.

Karte za koncert možete nabaviti na svim prodajnim mestima Gigs Tixa po ceni od 500 dinara u pretprodaji. Cena će na dan koncerta biti 700 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari