Nag Leni Kravic đuska u novom spotu: Pogledajte zašto ga obožavateljke obasipaju komplimentima 1Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Slavni muzičar Leni Kravic u novom spotu je pozirao go, a obožavateljke su mu uputile brojne komplimente na račun izgleda.

Kako piše City magazine, naziv nove pesme Lenija Kravica je „TK421“, a YouTube je naznačio da bi spot mogao da bude neprikladan za neke korisnike. Ova pesma će se naći na njegovom novom albumu pod nazivom „Blue Electric Light“ koji će objaviti 15. marta iduće godine. Poslednji album „Raise Vibration“ objavio je 2018. godine, tako da se mnogi raduju njegovom povratku na scenu.

Ranije je na svom Instagram profilu podelio najavu spota, a pažnju njegovih obožavateljki je ukralo to što je pozirao go.

„Ovo sam bezbroj puta pogledala“, „Ostala sam bez reči“, „Ne mogu da verujem da ovaj čovek ima 59 godina“, „Kako očekuješ da čujem pesmu kada mi je svu pažnju ukralo tvoje golo telo?“ samo su neki od komentara na Kravicov spot.

Inače, Kravic je navodno već neko vreme u ljubavnoj vezi s 26-godišnjom manekenkom Anom Paulom Vale. Prethodno se zabavljao s manekenkom Barbarom Fialo, a iza sebe ima jedan brak s glumicom Lisom Bone. Upoznali su se davne 1985. na koncertu, venčali su se dve godine kasnije, a 1988. su dobili ćerku Zoe. Razveli su se 1993. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari