Rebel MoonFoto: Rebel Moon/Snimak YouTube ekrana

Najgledaniji film na Netflixu u Srbiji je Rebel Moon, a reditelj Zek Snajder je radio na ovoj svemirskoj avanturi, koja je podeljena na dva dela.

Na Netfliksu je prvi deo Rebel Moon Part I: A Child of Fire izašao 15. decembra, i već je jedan od najgledanijih filmova sa ove striming platforme, u našoj zemlji.

Prvi deo filma prati bivšeg ženskog vojnika Koru koja u ostvarenju pokušava da se iskupi za svoje prethodne postupke, pomažući farmerima.

Rebel Moon obećava da će biti prava epska avantura koja će naterati gledaoce da brinu o likovima u ova dva filma. Prvi deo se uveliko gleda, a drugi će svetlost dana ugledati u aprilu 2024. godine. Nastavak će se zvati Rebel Moon Part Two: The Scargiver.

Glavna zvezda je Sofija Butela, a odlična filska ekipa pojavljuje se u sporednim ulogama – Entoni Hopkins, Čarli Hanam, Majkl Hajsman i Đimon Honsu.

Pored Snajdera, koji režira oba filma, Kurt Džonstad i Šej Haten su navedeni kao scenaristi.

U intervjuu za Total film, kako prenosi Index.hr, Snajder je odgovorio zašto je podelio film na dva dela, a ne samo na jedan.

„Iskreno, prvi film postavlja scenu za drugi deo. Završetak filma je sumanuta klackalica koja vas baca pravo u Skargivera. Biće to dva različita filma u smislu atmosfere. U prvom delu provodimo vreme sa ljudima na selu, u razvijanju odnosa sa njima i mestom boravka. Kada dođe drugi deo, brinućemo o njima tokom tuča“, rekao je reditelj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari