Pet hit izboraFoto: Snimak ekrana

Ako želite da se opustite uz filmove i serije na striming platformama, za vas smo odabrali spisak od mogućih pet hit izbora.

Jutarnji.hr napravio je listu filmova koji će vas ugrejati dok je napolju hladno.

OSTAVI SVET IZA, NETFLIKS

Zasnovan na romanu Rumana Alama, psihološki triler reditelja i producenta Sema Esmaila (Gospodin Robot) prati bračni par Klej i Amandu Sandford i njihovu decu Rouz i Arči, čiji idiličan odmor na Long Ajlendu prekidaju G. H. i Rut Skot, dva stranca koji donose vesti da će biti prinuđeni da sa njima podele luksuz u kome se nalaze. Uprkos datom objašnjenju, njihov dolazak u Amandu izaziva sumnju i predstavlja uvod u nadolazeću kataklizmu i borbu za opstanak.

Uloge glavnog para pripale su oskarovki i nekadašnjoj miljenici Amerike Džuliju Roberts i glumcu Itanu Houku („Pre zore“, „Dan obuke“, „Severnjak“, „Odrastanje“) koji se proslavio za ulogu jednog od učenika inspirativnog profesora Džona Kitinga (Robin Vilijams) u filmu „Društvo mrtvih pesnika“.

Neočekivane goste oličavaju oskarovac Maheršala Ali („Mesečina“, „Zelena knjiga“) i Mihal, a važnu ulogu ima i čuveni Kevin Bejkon.

Film je dostupan na Netflik-u od 8. decembra.

THE FAMILY PLAN, APPLE TV+

Dan Morgan je očigledno normalan porodičan čovek. Ali, u stvari, nekada je bio najopasniji ubica na svetu. Kada ga njegova tajna prošlost sustigne, Dan i njegova porodica će krenuti na putovanje u Las Vegas kako bi se suočili sa protivnikom koji želi da ga ubije. Ali kako će nastaviti da krije svoju mračnu prošlost od svoje žene i dece? U akcionoj komediji Sajmona Celana Džonsa glumačku ekipu predvode Mark Volberg („The Deceased“, „The Boker“, „Ted“) i Michelle Monaghan („The Best of Me“, „How to Steal the Bride“, “ Nemoguća misija III“, „Nemoguća misija: Protokol duhova“ i „Nemoguća misija: Slom sistema“).

Ova komedija stiže na Apple tv+ 15. decembra.

HEADLINERS ONLY, NETFLIX

Počeli su kao stendap komičari, a danas iza sebe imaju niz glumačkih uspeha. Kris Rok i Kevin Hart su među najprepoznatljivijim imenima američke komediografske scene. U novom Netflix dokumentarcu, poznati komičari udružuju snage kako bi ispričali priču o svojim počecima karijere i profesionalnom usponu, dajući uvid i u njihovo prijateljstvo. „Ovo je priča o dva putovanja koja se završavaju na istoj raskrsnici“, najavljuje Hart. Pored Rok i Harta, dokumentarac okuplja i druge istaknute komičare poput Bila Bera, Tifani Hediš, Dejva Šapela i legende komedije Džerija Sajnfelda, a prikazuje i stare snimke klupskih nastupa današnjih svetski poznatih komičara.

Dokumentarac stiže na platformu 12. decembra.

NA KRILIMA AMBICIJE, NETFLIX

U napetom finalu prve sezone ove turske mini-serije, glavna antijunakinja je izbila na prvo mesto. Kroz prljavu igru i pokvarene spletke, mlada, frustrirana i zla Asli (Mirai Daner) stigla je do pozicije zvezde koja je zasluženo pripala voditeljki Lali Kiran (Birče Akalaj). Ali može li bedni Asli zaista da zameni Lale? Može li veliki Lale Kiran ostati unutar novih ograničenja? Igračima ove igre nove pozicije se nimalo ne dopadaju. Pred njima je poslednja bitka.

Drugu sezonu serije možete pogledati od 14. decembra.

MAESTRO, NETFLIX

Nakon zapaženog uspeha njegovog rediteljskog debija i trećeg rimejka filma „Zvezda je rođena“, Bredli Kuper se vraća ulozi reditelja u još jednom filmu sa muzičkom tematikom – biografskoj drami koja se fokusira na odnos između legendarnog američkog dirigenta i kompozitora. dvadesetog veka Leonard Bernštajn i njegove supruge Felisije Montalegra. Kao i u „Zvezda je rođena”, Kuper je pored rediteljske, igrao i ulogu glavnog lika, dok mu je koleginica bila britanska glumica Keri Maligan („Ponos i predrasude”, „Veliki Getsbi”, „Daleko od besomučne gomile „, Devojka koja obećava“). Pored Kupera i Maligana, u filmu glume Met Bomer, Maja Houk i Sara Silverman. Film, koji su producirala velika imena poput Stivena Spilberga i Martina Skorsezea, premijerno je prikazan na Venecijanskom filmskom festivalu.

Na Netflix-u će biti dostupan za gledanje od 15. decembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari